Je bekijkt nu VIP Wc Wagen Nieuw!

VIP Wc Wagen Nieuw!

VIP Wc Wagen nieuw in de verhuur!

In het verhuurseizoen 2017 beschikt Smulders Verhuur over verschillende nieuwe toiletwagens. Allereerst een nieuwe Type A Wc Wagen, volledig in het grijs antraciet.

Op onderstaande afbeelding ziet u de VIP Wc Wagen die is ingezet voor een feest in Utrecht.

Grey Edition VIP Toiletwagen.
Grey Edition VIP Toiletwagen.

De VIP Toiletwagen bestaat uit 2 dames toiletten, 1 herentoilet en 2 urinoirs. Ook is de wagen voorzien met 2 handdrogers en 2 wasbakken. De VIP Toiletwagen is zeer gemakkelijk aan te sluiten.  Ook is het mogelijk om een septictank er op aan te sluiten.

Voor actuele prijzen kunt u een kijkje nemen op onderstaande link:

Vip Wc Wagen

De VIP Wc Wagen kan worden ingezet voor bruiloften/feesten en partijen tot 200 personen. U bent verzekerd dat u geen wachtrijen heeft bij het toilet. De wagen wordt altijd door ons aangesloten, hierdoor bent u ervan verzekerd dat alles optimaal werkt. Alles wordt tevens ook getest.

De luxe wagen wordt geleverd door geheel Nederland En België.  Wij zijn actief in onder andere Utrecht Amsterdam Den Haag Scheveningen Eindhoven Den Bosch.

VIP WC Wagen
VIP WC Wagen

Hier ziet u de binnenkant van de VIP WC Wagen. Zoals u kunt zien is alles keurig afgewerkt en is de binnenkant geheel in het antraciet afgewerkt.

Urinoirs VIP WC Wagen
Urinoirs VIP WC Wagen

Smulders Verhuur denkt ook aan het milieu, in de nieuwe Toiletwagen Type A zitten namelijk urinoirs, die minder water verbruiken dan normale urinoirs met het doorspoelen. Dit bespaart tot wel 80% op het waterverbruik.

Interesse in het huren van de VIP Wc wagen? Neem dan een kijkje in ons assortiment.