Mobiele Badkamer Huren?

Bij Smulders Verhuur Huurt u een Mobiele Badkamer al vanaf 110 euro per week.

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Maar wilt u toch genieten van een frisse douche op een luxe Badkamer? Dan biedt Smulders Verhuur u de ideale oplossing in de vorm van een mobiele badkamer aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Bij Smulders Verhuur plaatsen wij de mobiele badkamer bij uw thuis, deze wordt vakkundig aangesloten. U heeft een wateraanvoer nodig en een stroompunt. Wij zorgen voor aanvoerslang ( 25 meter) en voor stroomkabel (30 meter).

Mobiele badkamer huren met wasmachine en droger?

Nieuw bij Smulders Verhuur een mobiele badkamer met wasmachine droger combinatie. Mobiele badkamer huren met wasmachine en droger. Uit veel vraag van onze klanten hebben we een wagen gebouwd inclusief wasmachine droger. We merkten veel uit ervaring dat bij vooral oude huizen de wasmachine en droger vaak aanwezig waren in dezelfde ruimte als een douche en bad. Door de verbouwing ligt dan niet alleen het toilet en douche eruit maar ook de wasmachine. Dat kan erg vervelend zijn voor gezinnen aangezien ze elders moeten wassen en drogen. De oplossing hiervoor is een nieuwe mobiele badkamer. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Indeling Mobiele badkamer

De mobiele badkamer bestaat uit 1 Douche met douchegordijn, 1 toilet en een wasbak. Ook beschikt de mobiele badkamer over een Sanibroyeur zodat alles netjes wordt vermalen.  De mobiele badkamer heeft geen gasflessen nodig! Dit bespaard u aanzienlijk als u de wagen voor een lange tijd huurt. De mobiele badkamer beschikt over een boiler met een inhoud van 55 liter.  Een doorsnee gezin kan door deze inhoud gemakkelijk gebruik maken van een warme douche.

Mobiele badkamer huren, wat is de prijs per week?

Let op minimale huurperiode is 2 weken

  • Huurprijs per week inclusief het  plaatsen en het  aansluiten tot 25 meter vanaf een stroombron en wateraanvoer.
    (220 volt) een waterpunt en een afvoer mogelijkheid.
    135,00 euro exclusief reiskosten.
  • Huurprijs 4e week- 8e week:120,00 euro per week exclusief reiskosten.
  • Huurprijs 8 weken of langer: 110 euro exclusief reiskosten.

De prijs van de mobiele badkamer met wasmachine is 10 euro per week hoger dan bovenstaande prijzen.

Nieuw in de verhuur: Dubbele mobiele badkamer

Nieuw in ons assortiment de dubbele mobiele badkamer met 2 aparte compartimenten met elk 1 douche en 1 toilet plus wasbak. Oftewel 2 douches 2 toiletten op 1 wagen. Met alle moderne technieken inbegrepen, zo werkt de dubbele mobiele badkamer op krachstroom 32A en heeft het 2 aparte boilers/ sanibroyeurs voor optimale werking. De wagen is zeer ruim opgezet met alle faciliteiten voor bijvoorbeeld de lange verhuur. 

Mobiele Badkamer Boeken? Stuur dan even een mail naar: info@toiletwagen-brabant.nl

email adres 

Verder komen er nog reiskosten bij, deze bedragen 0,85 cent per gereden kilometer. Berekend vanuit Boxtel. Om een voorbeeld te geven, u wilt bijvoorbeeld een mobiele badkamer huren in Eindhoven. Dit is 25 kilometer enkele reis, dit doet u maal vier aangezien de wagen opgehaald en gebracht wordt door ons. Totaal 100 kilometer x 0,85 cent is 85 euro ex de btw aan transport.

Toiletwagen/ wc wagen huren? Vraag snel een prijs toiletwagen aan en kijk naar de opties in ons assortiment.

Mobiele badkamer voor verbouwing, camping of accomodatie huren? Neem contact met ons op

Koelwagen verhuur voor uw feestje, tijdelijke noodoplossing? Neem contact met ons op

Mobiele Badkamer Huren? Wat is het verzorgingsgebied?

Smulders Verhuur levert Mobiele Badkamers door heel Nederland en België. Wij leveren onder andere in Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk, Tilburg, Breda en Amsterdam.

Neem ook een kijkje bij onze andere sites die onderdeel zijn van Smulders Verhuur