Smulders Verhuur is opgericht in 2010, we zijn al ruim 10 jaar actief in het verhuren van toiletwagens. In 2010 zijn we begonnen met 1 toiletwagen die ik ( Daan Smulders) zelf had gebouwd voor het feest van mijn ouders. Doordat ik scherpe prijzen aanbood aan klanten groeide het gestaag. Vervolgens heb ik enkele wagens overgenomen van een collega en deze geheel opgeknapt. Wat ik vanaf het begin af aan wilde was meer uitstraling in de wagens. Dit wilde ik bereiken door andere elementen toe te voegen aan toiletwagens. Van origine zijn toiletwagens simpel en basic gebouwd. Vaak zijn de toiletwagens wit, heeft de binnenkant van de wagen een TL verlichting en dat was het vaak. Door het toevoegen van RGB led verlichting en mooie kleurcombinaties van de wagens wilde ik meer sfeer geven aan de wagens. Immers staan ze vaak op feesten en bruiloften. De styling hiervan is de laatste jaren erg hard vooruitgaan, en dan kan een toiletwagen niet uitblijven. Vandaar dat ik me de laatste jaren meer focus op de luxe toiletwagens, ook wel VIP Toiletwagens genoemd.

 

In het jaar 2015 zijn we begonnen met het bouwen van mobiele badkamers voor tijdelijke nood douches. Ook hier vond ik het belangrijk dat alles netjes was en er luxe uitzag. Van klanten krijg ik ook vaak te horen dat ze de ervaring van de douchewagens heel fijn vonden en het niet erg vonden om hier tijdelijk gebruik van te maken

mobiele badkamer huren

 

Het interieur van de VIP toiletwagens hebben veel aandacht gekregen bij smulders verhuur. Zo hebben we een VIP toiletwagen met houten vloer en een normale grey VIP wagen.

De event toiletwagen is luxe uitgerust voor grote evenementen, beurzen en luxe bruiloften. Door de indeling zitten er maar liefst 6 dames toiletten, 3 heren toiletten en 4 urinoirs op deze toiletwagen. Ook beschikt de wagen over 4 wasbakken aan de achterzijde. neem snel contact op voor de beschikbaarheid.

Een mini toiletwagen is vanuit vraag naar de klant door ons op de markt gebracht in 2018. De wagen heeft twee toiletten, 1 toilet voor de heren en eentje voor de dames. Ook de MINI toiletwagen hebben we in een hout variant. Neem contact met ons op over de mogelijkheden