Plaszuil Huren?

Een Plaszuil huren, dat doet u bij Smulders Verhuur. Wij bieden een plaszuil / Plaskruis aan voor 50 euro exclusief de btw aan voor een geheel weekend. Dit is exclusief transportkosten, u kunt de plaszuilen /plaskruizen uiteraard ook ophalen op locatie in Boxtel.

De plaszuil / plaskruis die Smulders verhuur  aanbiedt is een zeer mobiele urinoir waar 4 personen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. De Plaszuil bestaat uit 2 delen, en is daarbij zeer gemakkelijk te vervoeren. De plaszuil is ook erg licht qua gewicht.  De hoge scheidingswanden zorgen voor de nodige privacy. De plaszuil huren om wildplassen te voorkomen? Daar is de plaszuil ideaal voor geschikt. Daarbij is de plaszuil ook uitermate geschikt voor de kleinere feesten, studentenfeesten en bruiloften om de capaciteit van de toilet binnen te ontzien. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor alleen de vrouwen.

Plaszuil huren, wat is de capaciteit?

De capaciteit van de plaszuil is 1300 liter. Dat betekend dat het voor de kleinere feesten uiteraard meer dan genoeg is. Voor de grotere evenementen is advies een noodzaak, zodat alles goed verloopt Ook kan de plaszuil  door middel van een slang worden aangesloten op een putje dichtbij in de buurt. Dit betekent dat er onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden, het is dus niet nodig om de plaszuil leeg te zuigen. Mocht er geen putje in de buurt zijn? Geen probleem, de wagen kunnen we na het feest leegpompen

Plaszuil huren, wat zijn de Prijzen

weekendprijs50 euro (Excl BTW)
vervoerskostenvraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

De plaszuil kan ook bij onze locatie worden opgehaald. Denkt u wel aan de ruimte die de Plaszuil in beslag neemt. De plaszuil is wel demontabel.

Voor grotere afnames van plaszuilen/ plaskruizen kunnen we een offerte op maat maken.

Plaszuil huren?

Wij zijn onder andere actief in de volgende steden: Amsterdam Amersfoort Breda Tilburg Schoonhoven Goirle Gorinchem Eindhoven Den Bosch Utrecht Rotterdam Den Haag Bergen op Zoom Waalwijk Mill Boxtel Liempde Best Uden Oss