Je bekijkt nu Toiletwagen Huren België
Toiletwagen te huur bij smulders verhuur

Toiletwagen Huren België

Toiletwagen Huren België?

Smulders Verhuur is ook actief in België. Wij zijn vooral actief in de gebieden Antwerpen, Brasschaat, Lommel, Brussel, Gent, Brugge en Schoten.

U huurt bij Smulders Verhuur zeer voordelig een Toiletwagen in België. Doordat we in het hoogseizoen vaak leveren in België, zijn de transportkosten in sommige gevallen gering, aangezien de wagen doorgezet kan worden vanuit een ander feest/bruiloft in België.

Assortiment van de wc wagens

De toiletwagens worden vaak ingezet voor bruiloften, feesten en evenementen.  De toiletwagens zijn in verschillende types beschikbaar.  Zo is een toiletwagen Type A ideaal voor de kleinere feesten tot 150/200 personen.  link: Toiletwagen Type A

Toiletwagen Type A Huren
Toiletwagen Type A Huren

Toiletwagen Type B / Luxe is voor de wat grotere feesten tot 350-400 personen. Deze toiletwagen/ wc wagen beschikt over 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs + 2 wasbakken voorzien van handdrogers. link:Toiletwagen huren Belgie type B

toiletwagen huren belgie
Toiletwagen evenementen.

Toiletwagen Event:  De grootste toiletwagen in ons assortiment, voorzien van 6 damestoiletten 3 heren toiletten 4 waterloze urinoirs en 4 wasbakken . Ideaal voor de grote evenementen. Het voordeel van deze wagen is dat het de capaciteit heeft van 2 type B toiletwagens. Dit betekent dat u veel bespaard op het transport van de wagen.  De capaciteit is circa 1200 personen

Toiletwagen huren Belgie
Toiletwagen huren België
Toiletwagen Huren België?

Wij zijn onder andere actief in de volgende steden dorpen in België. Over het algemeen leveren we door heel België. Neem wel even contact op voor de mogelijkheden in verband met de transportkosten. Deze bedragen 65 cent per gereden kilometer.

Turnhout, Brasschaat, Schoten, Antwerpen, Lommel, Gent, Brussel, Brugge, Overpelt, Hassel, Aalst, Sint-Niklaas, Lier, Wetteren , Leuven, Mol.

Neem een kijkje voor het huren van een wc wagen op de volgende sites:

Deze huurt u voordelig en snel via Smulders Verhuur. U kunt ook op  onze andere websites een bezoek brengen.

Zo hebben we www.vip-toiletwagen.nl voor het huren van luxe toiletwagens in België. Ook hebben we toiletwagen-brabant.nl, hierbij heeft u het complete assortiment toiletwagens wat wij aanbieden voor u. Zo kunt u grote tot kleine toiletwagens huren voor elk formaat feest of evenement.