Nieuw in de verhuur Toiletwagen Grey Edition!

Toiletwagen Grey Edition. Uniek in Nederland in deze kleurcombinatie. U huurt de grey edition Toiletwagen al vanaf 175 euro ex de btw voor een dag.

Toiletwagen Grey Edition, wat maakt deze toiletwagen zo uniek?

Allereerst is de toiletwagen uitgerust met de modernste aanvoer en afvoertechnieken. De technische ruimte is uitgevoerd met speciale aanvoerbuizen uitgerust met verwarming. Dit betekend dat de Toiletwagen ook ideaal ingezet kan worden in de winter. Verder is de toiletwagen, zoals de naam het al verklapt volledig antraciet uitgerust, zowel binnen als buiten. Dit oogt een stuk chiquer, en is dus ideaal voor de luxere feesten en bruiloften. Verder is de Toiletwagen uitgerust met modern sanitair, handdrogers en zeepdispensers.

Toiletwagen Grey Edition, wat is het verzorgingsgebied?

Het verzorgingsgebied van de Grey Edition is erg ruim. Wij leveren de wagen door geheel Nederland & België. De transportkosten bedragen 0.60 cent per gereden kilometer.

Zo leveren wij de Toiletwagen Grey Edition onder andere in de volgende steden: Turnhout, Antwerpen, Lommel, Poppel, Utrecht, Amsterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Brussel.

Grey Edition VIP Toiletwagen.
Grey Edition VIP Toiletwagen.

Toiletwagen Grey Edition, wat wordt er allemaal bijgeleverd voor de prijs?

Het volgende wordt standaard bijgeleverd bij de Toiletwagen Grey Edition:

  • WC papier 24 rollen
  • aansluiten van de wagen
  • 25 meter aanvoerslang
  • 5 meter afvoerslang ( Afvoer langer? Vraag dan een septictank aan)
  • 20 meter stroomkabel
  • Zeepdispensers

Verder is de toiletwagen standaard voorzien van handdrogers bij de heren en dames. Ook worden er nette zeep dispensers bijgeleverd. De wasbakken van de dames en heren zijn zeer ruim en voorzien van een spiegel. Bij geen directe rioolafvoer in de buurt kunt u gebruik maken van een septictank. Dan wordt slechtst het spoelwater afgevoerd.

Optioneel:

Schoonmaakkosten Grey Edition€35,00 excl. BTW
septictank ( spoelwater moet wel afgevoerd worden)€30,00 excl. BTW
Tentaansluiting€30,00 excl. BTW

Transportkosten: 0,60 cent per gereden kilometer.

Meer foto’s van de Toiletwagen Grey Edition? Neem even een kijkje op onze facebookpagina: Grey Edition Toiletwagen