Assortiment | Prijs Toiletwagen| mobiele badkamer

Onderstaand vindt u het assortiment van Smulders Verhuur. Ook de prijs / prijzen van de toiletwagens en mobiele badkamers. We hebben het assortiment onderverdeeld in Toiletwagens en overige verhuur producten zoals koelwagens en mobiele badkamers. Ook plaszuilen kunt u terugvinden op de site.

Toiletwagen/ wc wagen huren? Vraag snel een prijs toiletwagen aan en kijk naar de opties in ons assortiment.

Mobiele badkamer voor verbouwing, camping of accomodatie huren? Neem contact met ons op

Koelwagen verhuur voor uw feestje, tijdelijke noodoplossing? Neem contact met ons op

Assortiment Toiletwagen en prijs Toiletwagen

Hier vindt u het complete assortiment van de toiletwagens. Zoals u ziet hebben we kleine modellen voor kleinere bruiloften en partijen. Ook hebben we grote toiletwagens voor events en bruiloften. Als u op het product klikt ziet u de verdere specificaties van de toiletwagen. Zo kunt u de wagens voor 24 uur huren of voor een weekend. Het huren van een wagen voor langere termijn is ook mogelijk bij Smulders Verhuur, hiervoor kunnen we een speciale prijs voor u maken. De prijs van de toiletwagen vindt u onderstaand ook terug. 

Plaszuil en Mobiele Badkamer

Onderstaand vindt u de overige producten terug van Smulders Verhuur. We beschikken over 2 mobiele badkamers. Een badkamer is standaard ingericht met toilet en douche. De andere badkamer heeft ook een wasmachine droog combinatie in de douchewagen ingebouwd. Prijs van de mobiele badkamer en plaszuil kunt u onderstaand vinden. De plaszuilen worden vaak ingezet voor kleine feesten of als extra capaciteit bij grotere evenementen. Smulders verhuur heeft ruim 15 plaszuilen tot zijn beschikking. 

Voor meer informatie over het huren van douchewagens of mobiele badkamers. Neem even een kijkje op onze andere website: www.douchewagen-huren.nl