Septictank Toiletwagen huren?

Heeft u geen afvoer op het riool voor de locatie waar u de toiletwagen wilt plaatsen? Of heeft u liever niet dat er een enorme buis van 110mm over uw pad ligt en in het zicht ligt van de bezoekers van uw evenement? Of gaat u voor zekerheid en om de verstoppingskansen te minimaliseren?

Dan is een septictank de ideale oplossing!

Septictank toiletwagen, wat houdt dit precies in?

Een septictank zorgt ervoor dat het vuil achter blijft in de tank.  Het spoelwater moet vervolgens nog wel worden afgevoerd. Echter dit kan door een zeer dunne slang van 2cm. Ook zit hier geen wc papier meer bij, het gaat om 99% water. De voordelen van een septictank zijn verder nog dat er over een veel grotere afstand kan worden afgevoerd. Tot wel 30 meter! En met een opvoerpomp tot wel 100 meter of meer.

Voorbeeld Septictank:

In de foto onderstaand is duidelijk te zien dat er gebruik is gemaakt van 2 septictanks. Dit was een feest op de Technische universiteit van Eindhoven in 2015: Toiletwagen eindhoven

Het probleem was hier dat de afvoer op het riool op meer dan 15 meter lag. Dit zou in theorie mogelijk zijn om dan 30 meter aan afvoerbuis neer te leggen. Maar dit is echter totaal niet praktisch. Daarom werd gekozen voor een septictank. Voor beide wagen zijn deze inzet met als gevolg dat de kans op verstoppingen minimaal is.

toiletwagen met septic tanks
Toiletwagen huren eindhoven met septictanks

Septictank Toiletwagen huren?

Geef dit aan via het offerte formulier:Offerte aanvragen