Toiletwagen Huren? 

Wilt u en toiletwagen huren? Smulders verhuur heeft een groot assortiment toiletwagens. Onderstaand vindt u alle informatie over de verschillende soorten toiletwagens die we aanbieden. Ook de prijzen zijn bij ons openbaar. Zo kunt u ook gemakkelijk zelf een berekening maken hoeveel u kwijt bent voor het huren van een toiletwagen. Onderstaand kunt u de prijzen terugvinden, de modellen toiletwagens en extra opties die eventueel nodig zijn.

Kleine toiletwagen huren voor feesten tot 200/225 personen?

Bent u op zoek naar een kleine toiletwagen voor uw feest of bruiloft tot 225 personen? Dan zijn onderstaande toiletwagens ideaal om in te zetten. 

Zo hebben we 4 type toiletwagen mini in ons assortiment. Een mini toiletwagen heeft 1 dame en 1 heren toilet. Het verschil tussen de twee types is dat de ene een houten vloer heeft en een strakkere uitstraling heeft. De toiletwagens zijn beide voorzien van handdrogers en hebben in ieder compartiment een aparte wasbak met kraan. De mini toiletwagen is ruim opgezet en biedt genoeg privacy voor uw gasten.

De type A toiletwagens zijn een maatje groter. Deze hebben twee dames toiletten 1 heren toilet en 1 of 2 urinoirs. Deze wagens kunnen worden ingezet tot feesten met een maximum van 225 personen. U weet dan zeker dat de rijen voor de toilet niet te lang zijn. Alle onderstaande wagens zijn voorzien van een 110cm afvoer. De wagens kunnen direct geloosd worden op het riool of u kunt er een septictank bij huren. Een septic tank zorgt dat het afvalwater achter blijft en dat enkel het schone water in de wagen blijft. 

Grote toiletwagens tot een maximum capaciteit van 400-500 personen.

Smulders verhuur beschikt ook over grote toiletwagens voor evenementen en de grote bruiloften of bedrijfsfeesten. Deze zijn onder te verdelen in 2 segmenten. Het zeer luxe segment en normale feesten en evenementen. Onderstaand zullen we beide uitlichten.

Zeer luxe toiletwagens.

De zeer luxe toiletwagens worden ook wel VIP wagens genoemd. Wilt u dat alles op uw feest er gelikt uit ziet dan raden we de VIP toiletwagens aan. De wagens zijn geheel voorzien van RGB ledverlichting. Luxe wasbakken met design kranen en bevatten handdrogers. Wat ook uniek aan deze wagens is zijn de antraciet kleuren die erin zijn verwerkt. De binnenkant en buitenkant is geheel antraciet. Ook hebben we nog een houten versie van de VIP toiletwagen

Type B toiletwagens, met 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs
De normale type B toiletwagens zijn iets meer standaard. Daarentegen zijn ze nog steeds netjes en mooi ingericht. Ze hebben een wat klassiekere kleur namelijk wit. De wagens zijn wel wat ouder als de VIP toiletwagens, maar zijn meer gemaakt om vernielingen tegen te gaan. Alles is van trespa en met degelijkheid gebouwd. De wagens hebben 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs. In de type B wagens zit ook standaard led verlichting met RGB ledverlichting. Bekijk onderstaand naar meer specificaties, lengtes van de wagens.
Grote toiletwagen huren voor grote feesten, evenementen en bruiloften.

Onderstaand hebben we kort wat informatie samengesteld over de grootste wagen in ons assortiment. Wederom zeer luxe uitgevoerd in geheel grijs binnen en buiten. Hier is ook een septic tank op aan te sluiten of een vermaalpomp. 

De event toiletwagen is luxe uitgerust voor grote evenementen, beurzen en luxe bruiloften. Door de indeling zitten er maar liefst 6 dames toiletten, 3 heren toiletten en 4 urinoirs op deze toiletwagen. Ook beschikt de wagen over 4 wasbakken aan de achterzijde. neem snel contact op voor de beschikbaarheid.

Bent u op zoek naar een douchewagen? 

Neem dan een kijkje op onze partnersites. Douchewagen-huren voor het huren van luxe mobiele badkamers. En toiletwagen-Brabant voor ons assortiment toiletwagens en plaszuilen. 

De event toiletwagen is luxe uitgerust voor grote evenementen, beurzen en luxe bruiloften. Door de indeling zitten er maar liefst 6 dames toiletten, 3 heren toiletten en 4 urinoirs op deze toiletwagen. Ook beschikt de wagen over 4 wasbakken aan de achterzijde. neem snel contact op voor de beschikbaarheid.