Je bekijkt nu Toilet Unit Huren
Toilet unit verhuur

Toilet Unit Huren

Toilet Unit Huren

Toilet unit huren bij Smulders Verhuur? Deze blog gaat over de verhuur van toilet units op feesten en partijen. Allereerst komen de specificaties van de toiletwagen aan bod. Vervolgens wat de prijzen van de wagens zijn. Ook zullen we de verschillende opties aangeven mocht er geen riool in de buurt zijn of stromend water voor de aanvoer van water.

Specificaties:

Smulders Verhuur beschikt op dit moment over verschillende type Toiletwagens. De meest gangbare maat is toiletwagen type B, deze is uitgevoerd in een deluxe en VIP variant. De toiletwagen Type B is standaard uitgerust met 3 dames toiletten, 1 heren toilet en 3 urinoirs. Ook beschikt de toiletwagen over wasbakken ( bij de VIP dubbele wasbak bij de dames) en handdrogers. De toiletwagen kan op de kopse kant net als aan de andere kant aan worden gesloten op een septictank of op het riool via een slang. Onderstaand ziet u een foto van de Toiletwagen Type B VIP uitgevoerd.

Toilet Unit
Toilet unit huren

Onderstaande toiletwagen werd ingezet op een feest in een loods in Zaltbommel. Het ging hier om een feest met 300 personen, waarbij de capaciteit moest voldoen. De toiletwagen VIP heeft een maximale capaciteit van 400 personen en was hiervoor uitermate geschikt. Deze toilet unit huren? Neem dan contact op via de mail met Smulders Verhuur.

Toilet unit huren, geen riool afvoermogelijkheid?

Wilt u een Toilet Unit huren, maar u heeft geen afvoermogelijkheid op het riool? Dat is geen probleem bij Smulders Verhuur. Wij bieden hiervoor verschillende opties. Dat zijn de onderstaande 3 opties:

  • Septic tank: Een septic tank is uitermate geschikt voor feesten die niet langer duren dan een weekend. De septic tank of septic filter zoals deze ook wel eens genoemd wordt vangt namelijk de vaste delen op in een bak. Het spoelwater moet vervolgens worden afgevoerd, dit kan binnen 25 meter. Mocht dit verder weg zijn dan kunnen we altijd nog een dompelpomp installeren om het af te laten voeren tot wel 100 meter. kosten zijn 30 euro exclusief de btw
  • Vermaal pomp: Een andere optie is de vermaal pomp. De duurdere variant van de septic tank. Het woord zegt het namelijk zelf al, alles wordt opgevangen in een grote bak, als de vlotter aanslaat wordt de vermaal pomp geactiveerd en wordt het afvalwater weggepompt tot een afstand tot wel 150 meter, naar een riool of andere afvoermogelijkheid. Kosten 125 euro exclusief de btw.
  • vuilwatertank: De duurste optie, maar soms noodzakelijk. De vuilwatertank slaat namelijk alles op, tot een capaciteit van wel 3000 liter. Deze wordt vakkundig door ons geplaatst.  De kosten bedragen 250 exclusief de btw, dat is dan nog zonder het transport aangezien deze op een aparte trailer wordt geleverd.

Toilet unit huren, wat zijn de voordelen?

De voordelen van een toilet unit huren bij Smulders verhuur zijn het volgende. In de Toiletwagen die u straks onderstaand ziet op de foto wordt namelijk gebruik gemaakt van waterloze urinoirs. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst denkt u aan het milieu! Het bespaart namelijk duizenden liters water per jaar per urinoir. Ten tweede komt het uw waterdruk goed van pas. De waterloze urinoirs hebben geen watertoevoer nodig waardoor de druk voor het vullen van de reservoirs van de wc toeneemt. Dit zorgt ervoor dat de kans op verstoppingen doordat er te weinig druk is via de aanvoer van water drastisch afneemt.

Toilet unit huren urinoirs
Toilet unit huren Urinoirs waterloos
Toilet unit huren, wat zijn de kosten?

De kosten van de toilet unit huren VIP is 150 exclusief de btw voor een dag, en 250 euro exclusief de btw voor een weekend. Dit maakt Smulders verhuur de voordeligste partner in het luxe segment voor toiletwagens. U bespaart al snel honderden euro’s op het huren van een toiletwagen. De extra kosten die berekend kunnen worden zijn transportkosten(0,50 cent per gereden kilometer) en een eventuele septic tank of schoonmaakkosten.

Toilet unit huren, wat is uw verzorgingsgebied?

Smulders verhuur levert sinds enkele jaren door geheel Nederland, België en delen van Duitsland. Afgelopen jaar waren we zelfs actief in Luxemburg. Ons grootste verzorgingsgebied bestaat toch wel uit Noord-Brabant en het noorden van België. Dit aangezien dit qua afstand het dichtstbij is. Hierdoor wordt er bespaard op transportkosten.