Je bekijkt nu Wc Wagen Huren
Luxe vip toiletwagens te huur bij smulders verhuu

Wc Wagen Huren

Wc wagen huren?

Een wc wagen huren voor uw bruiloft, feest of bedrijfsopening? Bij Smulders verhuur heeft u keuze uit verschillende type wc wagens voor uw event. Of het nu gaat om een kleinschalig feest of een grote bedrijfsopening, wij bieden voor elk event de passende sanitaire oplossing.

Wc wagen huren, wat zijn de verschillende type wagens?

Onderstaand een overzicht met een linkje naar de pagina van elke type wc wagen. Een wc wagen huren kan bij ons van klein tot groot.

Wc wagen huren, kleine wc wagen:

De kleinste wc wagen heeft de volgende indeling: 1 dames toilet en 1 heren toilet. Daarbij heeft het een aparte ingang voor dames en heren en heeft elke ingang zijn eigen wasbak plus handdroger. De instap van deze kleine wc wagen is zeer goed toegankelijk voor de wat oudere gasten door een lage instap. De wagen is verder luxueus afgewerkt, zowel binnen als buiten heeft het een antracieten uitstraling.  Deze wc wagen huren? Vraag dan een offerte aan via de volgende link: Kleine Toiletwagen

WC wagen huren, type A toiletwagen

De grotere variant is de wc wagen Type A, deze toiletwagen heeft 2 dames toiletten 1 heren toilet en 1 of 2 urinoirs. Smulders verhuur beschikt over 4 wagens van dit type. De wc wagen type A is ideaal voor een middelgroot feest t/m 200 a 250 personen. De ingang van de dames en heren is apart opgedeeld. Zowel de dames als de heren hebben hun eigen wasbak plus handdroger. Het voordeel van deze wc wagen is dat hij redelijk makkelijk te manoeuvreren is en op vrijwel iedere oprit kan worden neergezet. Mocht er geen mogelijkheid zijn tot een afvoer op een riool dan kunt u gebruik maken van een septictank. Wilt u deze wc wagen huren? Vraag dan een offerte aan via de volgende link: toiletwagen type A.

Wc wagen huren, type B

De meest gangbare wagen die het vaakst wordt ingezet voor de wat grotere feesten en bruiloften is de toiletwagen type B. Deze wc wagen is in twee varianten uitgevoerd, een normale type B en een VIP Wagen. De Wc Wagen VIP is luxer uitgevoerd en bedoeld voor de luxere feesten. Door de uitstraling van deze wagen maakt het uw feest af. De wc wagen type B is uitgevoerd met 3 dames toiletten 1 herentoilet en 3 urinoirs. Ook hebben zowel de dames als de heren een aparte wasbak plus handdroger. Deze wc wagen huren? Kijk dan bij ons in het assortiment voor de VIP Wc wagen en de normale type B

Wc wagen huren, type Event.

De grootste wagen die wij tot onze beschikking hebben is de event wc wagen. Deze wagen is maar liefst uitgerust met 6 dames toiletten 3 herentoiletten, 4 urinoirs en 4 wasbakken. Deze toiletwagen wordt vaak ingezet voor de grotere events tot 1000 personen. De wagen is opgedeeld in twee aparte gedeeltes en heeft achteraan de wasbakken apart.

Zoekt u een tijdelijke toilet voor uw verbouwing van de badkamer? Kijk dan even op http://www.douchewagen-huren.nl voor het aanbod van mobiele badkamers.