Je bekijkt nu Luxe Toiletwagen Huren
Luxe toiletwagen

Luxe Toiletwagen Huren

Luxe Toiletwagen

Luxe Toiletwagen in de verhuur bij Thijs Timmermans

Jaarlijks mag Smulders Verhuur een Luxe toiletwagen leveren bij Thijs Timmermans ( link). Thijs Timmermans staat bij de auto liefhebbers bekend om de exclusieve auto’s die hier te koop worden aangeboden. Gespecialiseerd in vooral de Mercedes AMG lijn, maar ook merken zoal Ferrari, Lamborghini en Rolls Royce.

Het feest is bedoeld voor klanten en toekomstige klanten van het bedrijf, het feest en concept is luxe opgezet. Op het feest komen enkele honderden klanten op af, die kunnen genieten van een lekker hapje en een drankje en tegelijkertijd kunnen genieten van alle nieuwe en klassieke exclusieve auto’s.  Het thema van dit jaar was: Strandfeest. De tent werd geplaatst aan de buitenkant van het bedrijf tegen de A2 aan. De toiletcapaciteit in het gebouw was zeker niet voldoende om aan de sanitaire behoefte van de klanten te voldoen. Vandaar dat een luxe toiletwagen van Smulders Verhuur werd ingezet.

De Luxe Toiletwagen beschikte over 3 dames toiletten, 1 heren toilet en 3 urinoirs. Genoeg capaciteit voor de circa 300 klanten die aanwezig waren op het feest. De toiletwagen is voorzien van handdrogers, luxe led verlichting en waterloze urinoirs. Ook werd er onder de toiletwagen een zeil gespannen zodat het tot een mooi geheel kwam als unit. De wielen zijn hierdoor niet meer zichtbaar en het maakt de toiletwagen af.

Luxe toiletwagen
Luxe toiletwagen

Luxe Toiletwagen huren, wat zijn de prijzen?

Voor het huren van deze luxe toiletwagen, ook wel bekend als de VIP Toiletwagen hebben we twee tarieven. Het dagtarief wat u betaald als het gaat om een feest van een avond, dat is 150 euro exclusief de btw kale huurprijs. Een weekendtarief, met meerdere gebruikersdagen van de toiletwagen is 250 ex de btw.

Extra kosten voor de Luxe toiletwagen zijn onder andere het transport en schoonmaak. De schoonmaakkosten bedragen 35 euro ex de btw, het transport is 0,50 cent per gereden kilometer. Berekend vanuit Boxtel. Bij Thijs Timmermans werd ook gebruik gemaakt van een septic tank aangezien een afvoer niet binnen een normale afstand bereikbaar was. De extra kosten hiervoor zijn 30 euro ex de btw.

Deze prijs die bovenstaand is benoemd is verder inclusief toiletpapier, zeepjes en het aansluiten van de wagen. De toiletwagen wordt namelijk altijd vakkundig door ons aangesloten en getest zodat er geen fouten kunnen ontstaan tijdens het feest. Ook wordt er voldoende aanvoer van waterslang meegenomen en stroomkabels. Kortom Smulders verhuur neemt al het voorbereidende werk voor u uit handen.

Luxe toiletwagen huren, wat is het verzorgingsgebied?

Het verzorgingsgebied voor het huren van een luxe toiletwagen is in geheel Nederland, België en grote delen van het westen van Duitsland. Bij enige uitzondering zijn we zelfs actief in Luxemburg. Ons grootste verzorgingsgebied voor de luxe toiletwagen bestaat echter uit noord Brabant, Gelderland en de provincie Utrecht. Bij verschillende cateraars en evenementenbureaus hebben we samenwerkingen voor het inzetten van luxe toiletwagens. Deze worden vaak ingezet voor bedrijfsfeesten, open dagen of bruiloften.

Een Luxe toiletwagen huren, zijn er nog andere opties?

Uiteraard zijn er nog andere opties voor het huren van een toiletwagen, u kunt bijvoorbeeld een wat eenvoudigere toiletwagen huren voor slechts 140 exclusief de btw per dag of voor 206 euro exclusief de btw per weekend. Hierbij hebben we verschillende type toiletwagens. De kleinste toiletwagen heeft 1 dames en 1 heren toilet. Type A heeft 2 dames, 1 heren en 2 urinoirs tot zijn beschikking. Verder beschikt Smulders Verhuur ook nog over een evenementen toiletwagen met maar liefst 6 damestoiletten 3 heren toiletten 4 waterloze urinoirs en 4 wasbakken, met instap aan beide kanten van de wagen ( afgescheiden)