Je bekijkt nu Mobiele Badkamer Verhuur
Mobiele Badkamer Verhuur Bij Smulders Verhuur

Mobiele Badkamer Verhuur

Mobiele Badkamer Verhuur:

Mobiele badkamer verhuur voor heel Nederland en België. Ideaal voor uw verbouwing van de badkamer.

Voor specificaties en prijzen: Mobiele Badkamer Verhuur

Ideaal al heeft u een verbouwing van uw badkamer in het vooruitzicht. De mobiele badkamer is ook geschikt om geplaatst te worden op een camping of een tijdelijke noodoplossing bij woningbouwverenigingen.

Mobiele Badkamer Huren
Een Mobiele Badkamer Huren doet u bij Smulders Verhuur

Wat zijn de specificaties van de mobiele badkamer?

De mobiele badkamer is uitgerust met de nieuwste en betrouwbare apparatuur. Zo beschikt de mobiele badkamer over een boiler met een inhoud van 55 liter. Dit is voor een doorsnee gezin genoeg zodat iedereen een warme douche heeft. Verder beschikt de toilet over een Sanibroyeur. Dit betekent dat alles vermalen wordt en door een kleine afvoer kan worden afgevoerd. het enige wat nodig is voor de mobiele badkamer is een stroompunt, waterpunt en een klein afvoerputje.

Mobiele Badkamer huren? Wat wordt er allemaal bijgeleverd?

De Mobiele Badkamer wordt vakkundig door ons aangesloten. Wij leveren verder 25 meter waterslang bij de Badkamer. Ook leveren we 25 meter stroomvoorziening bij de Mobiele Badkamer Verhuur. Verder wordt er standaard 10 meter afvoerslang geleverd om naar het putje af te voeren. Dit kan in overleg meer worden meegenomen.

Mobiele Badkamer Verhuur Bij Smulders Verhuur
Mobiele Badkamer Verhuur Bij Smulders Verhuur
Mobiele Badkamer huren, wat zijn de prijzen?

Wij hanteren de scherpste tarieven van Nederland op het gebied van mobiele badkamers. De prijzen zijn als volgt:

  • Huurprijs tot 4 weken: 130euro per week ( exclusief de btw)
  • Huurprijs van 4 tot 8 weken: 110 euro per week ( exclusief de btw)
  • Huurprijs van 8 weken plus: 105 euro per week ( exclusief de btw)

Met een huurprijs vanaf 105 euro per week is Smulders Verhuur de goedkoopste verhuurder van Mobiele Badkamers van Nederland. U bespaart al snel meer dan 30% op de huurprijs.

Mobiel Badkamer, wat is het verzorgingsgebied?

Het verzorgingsgebied is Geheel Nederland & België. Wij leveren de mobiele badkamer door het hele land, u betaald echter wel transportkosten. De transportkosten bedragen 0,65 eurocent per gereden kilometer.

Bent u op zoek naar een luxe toiletwagen voor uw feest?

Kijk dan even op een van de dochterondernemingen van smulders verhuur. www.toiletwagen-brabant.nl voor het huren van luxe toiletwagens van groot tot klein. Neem ook even een kijkje voor de luxe toiletwagens op: www.vip-toiletwagen.nl