Je bekijkt nu Nieuw: Vip Toiletwagen
VIP Toiletwagen met houten vloer

Nieuw: Vip Toiletwagen

Nieuw in assortiment: Vip Toiletwagen

Smulders verhuur heeft sinds kort een nieuwe toiletwagen in het assortiment. Speciaal samengesteld voor de luxere evenementen en bruiloften. De nieuwe VIP toiletwagen wordt veelal ingezet voor bruiloften en bedrijfsfeesten. De toiletwagen maakt uw feest af door de luxe uitstraling als klanten/gasten van het toilet gebruik willen maken.

Indeling van de VIP toiletwagen:

De toiletwagen is uitgerust met 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 waterloze urinoirs. De dames en herenkant is volledig gescheiden van elkaar met een aparte ingang. De dames hebben twee wasbakken tot hun beschikking met handdroger en zeeppompjes. De heren hebben 1 wasbak tot hen beschikking met een handdroger en een zeeppompje. Doordat deze toiletwagen gebruikt maakt van waterloze urinoirs is deze ook nog eens zeer duurzaam. Het bespaart namelijk zeer veel M3 water per jaar. Onderstaand een impressie foto van de binnenkant van de toiletwagen

Vip toiletwagen

Hier ziet u wat voor luxe uitstraling de nieuwe VIP toiletwagen heeft. Uitgevoerd met een led verlichting strip, deze is van kleur te veranderen naar wens van uw evenement. Ook maken we gebruik van Led spotjes voor deze wagen. Daarbij maakt de houten vloer de luxe qua uitstraling af.

Verzorgingsgebied VIP toiletwagen

Smulders verhuur zet de nieuwe wagen in door geheel Nederland, België en delen van Duitsland. De wagen heeft zelfs een keer bij een even in Luxemburg gestaan. De transportkosten voor het huren van de toiletwagen zijn 0,60 cent per gereden kilometer berekend vanuit Boxtel. Voor de prijs van de toiletwagen kunt contact opnemen met Smulders verhuur.

VIP toiletwagen huren, wat wordt er standaard bijgeleverd?

Als u de VIP toiletwagen huurt bij Smulders verhuur zit daar standaard het aansluiten van de wagen erbij. Wij leveren dan 25 meter waterslang en 5 meter afvoer standaard. Ook zorgen we voor 25 meter 220v elektriciteitskabel en voor 24 rollen wc papier. De wagen is standaard voorzien van een handdroger, handdoekjes zijn dus overbodig. Wel wordt er standaard zeep bijgeleverd.

Heeft u geen afvoer of aanvoer in de buurt van de toiletwagen? Dit probleem komen we steeds vaker tegen. Wij hebben hier een oplossing voor gevonden door middel van een schoonwater en vuilwater tank in te zetten. Deze zijn tot 3.000 liter te gebruiken wat voldoende is voor de kleinschalige feestjes. Voor beschikbaarheid en kosten neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar een kleinere doch luxe wagen voor u feest? Kijk dan even bij de volgende types:

Toiletwagen Type A: met 2 dames 1 heren en 2 of  1 urinoir

Toiletwagen 1+1: 1 dames en een herentoilet