Toiletwagen huren Utrecht
Toiletwagen Huren utrecht

Toiletwagen huren Utrecht

Toiletwagen huren Utrecht

Bent u op zoek naar een VIP Toiletwagen in de omgeving Utrecht?

Bij Smulders verhuur hebben we verschillende modellen in de verhuur.  Zo beschikken we over verschillende modellen luxe toiletwagens, van kleine tot grote partijen.

Toiletwagen huren Utrecht, wat is de indeling van de toiletwagen?

De meest gangbare maat VIP toiletwagen is de toiletwagen met 3 dames 1 herentoilet en 3 urinoirs. Van dit type hebben we 3 stuks. De wagens zijn geheel antraciet uitgevoerd en bevatten onder andere kachels voor in de koude wintermaanden, led verlichting en design toiletpotten en wasbakken.  Een VIP toiletwagen huren Utrecht huurt u voordelig bij Smulders verhuur. De prijs voor deze wagen is 150 exclusief de btw voor een dag. Daarbij komen nog transportkosten bij en eventuele schoonmaakkosten. De transportkosten worden berekend vanuit Boxtel.

Toiletwagen huren Utrecht, voor wat voor soort feesten worden de VIP toiletwagens ingezet?

De VIP toiletwagen wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Voornamelijk voor de wat luxere bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook maken we uit ervaring mee dat de wagens soms voor crematies of begrafenissen worden ingezet. Dit met het oog om alles zo luxe mogelijk te laten ogen. En te voorzien in de behoefte van voldoende sanitaire voorzieningen.

 

Een Toiletwagen huren in Utrecht is gemakkelijk aan te vragen via het offerte formulier.

Toiletwagen Huren utrecht
Toiletwagen Huren Utrecht