Je bekijkt nu Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant
Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant met twee Type B toiletwagens geleverd in Roosendaal.

Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant

Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een toiletwagen in de provincie Noord-Brabant? Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant biedt uitkomst. Doordat we centraal gelegen liggen in Noord-Brabant ( Boxtel) kunnen wij leveren in heel Noord-Brabant tegen zeer gunstige tarieven. We vragen slechts 0,45 cent per gereden kilometer vanaf Boxtel. Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant is onder andere zeer actief in de grote steden zoals: Eindhoven Den Bosch Tilburg Breda Roosendaal Bergen op Zoom en Waalwijk.

Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant levert hier een Toiletwagen bij een apres ski hut in Waalwijk
Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant levert hier een Toiletwagen bij een apres ski hut in Waalwijk

Bovenstaand ziet u dat een Toiletwagen Type A geleverd is bij een partij die gebruik maakt van een Apres Ski Blokhut. De blokhut heeft slechts 1 toilet tot zijn capaciteit. Dit is absoluut te weinig voor een capaciteit van 150 personen. Vandaar dat de partyverhuurder de capaciteit heeft uitgebreid met 2 dames toiletten en 1 heren toilet en 1 urinoir. Door deze toevoeging  is de capaciteit ruimschoots genoeg zodat er geen lange wachtrijen optreden bij het feest. Link naar Toiletwagen Type A Toiletwagen type A

 

Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant: Wat zijn de opties bij de Toiletwagen als er geen afvoer tot de beschikking is?

Dit is geen enkel probleem. Hiervoor hebben we meerdere oplossingen. Allereerst een septictank, deze vangt het vuil op en zorgt ervoor dat het spoelwater wordt afgevoerd. Zodat een aansluiting op het riool binnen 5 meter niet een vereiste is.

Mocht de afvoer naar de rioolput meer dan 100 meter bedragen, dan is dit nog steeds geen probleem voor Toiletwagen Verhuur Noord-Brabant. Er kan dan een pomp tussen de afvoer van de wagen en de afvoer van de rioolput worden toegevoegd. Deze pomp is krachtig genoeg om het afvalwater over een afstand van meer dan 100 meter af te voeren.

 

Wat nu als er helemaal geen afvoer en aanvoer in de buurt is van de toiletwagen?

Dan is dit nog steeds geen probleem. In 2017 beschikken we over een ”waterwagen”. Deze waterwagen kan 2500 liter schoonwater meenemen en 2750 liter vuilwater opslaan en afvoeren. Hierdoor heeft u geen schoonwater toevoer nodig en een afvoer nodig, waardoor u de wagen op elk mogelijke locatie kunt plaatsen.