Je bekijkt nu Toiletwagen lange termijn

Toiletwagen lange termijn

Toiletwagen lange termijn huren? 

Smulders verhuur heeft veel ervaring in het verhuren van toiletwagens / wc wagen voor de lange termijn. Zo kunnen wij u verschillende opties aanbieden voor de huur van de toiletwagen. Onderstaand komen we hier op terug, dit zijn 3 verschillende opties. 

Door de corona heeft zich voor Smulders verhuur een kans voorgedaan om ons meer te specialiseren in de lange termijn. We merken de afgelopen maanden dat er meer behoeft is aan toiletwagens bij bedrijven, bouwplaatsen en tijdelijke voorzieningen voor gemeente. Smulders verhuur heeft zeer veel ervaring opgedaan met toiletwagen lange termijn huren. 

Zo hebben we aan het begin van de corona onder andere de Efteling mede gefaciliteerd met het inzetten van toiletwagens. De Efteling had namelijk te weinig voorzieningen in de vorm van wc’s om aan de eisen van de overheid te voldoen. Immers met de 1.5meter samenleving zouden rijen bij de wc’s niet wenselijk zijn. In samenwerking met collega’s hebben we hier een tiental toiletwagens voor ingezet gedurende het hoogseizoen. Andere projecten van ons het afgelopen jaar zijn onder meer de Gemeente Rotterdam. Hierbij hebben we extra toiletcapaciteit gerealiseerd in bepaalde parken. Zoals het kralingse bos. 

Toiletwagen lange termijn huren, wat zijn de opties voor de klant. 

Onderstaand zullen we 3 op maat oplossingen toelichten voor de klant die een toiletwagen wilt inhuren voor de lange termijn. Het grote probleem is dan vaak de afvoer op het riool. Wij denken met de klant mee om een beste oplossing te vinden zonder extra onnodige kosten te maken. 

  1. het aansluiten op een vaste riolering. Dit is de meest gemakkelijke optie, de toiletwagen wordt aangesloten op een vaste riolering door middel van pvc buis 110mm. De afvoer dient dan binnen 10 meter van de toiletwagen te liggen. Dit is dan ook de goedkoopste optie. U betaald dan alleen de huur van de wagen.
  2.  Het inzetten van een septictank . Voor kortstondige projecten van vaak 1 maand of 2 maanden krijgen we vaak de vraag dat de klant een wagen wilt inhuren voor extra capaciteit. Echter er is geen directe riolering in de buurt. Een optie hiervoor is het inzetten van een septictank. De septictank zorgt ervoor dat het vuil achter blijft in de tank en dat het schone spoelwater wordt afgevoerd. ( 99% schoonwater). Aangezien het nu slechts om spoelwater gaat dat afgevoerd dient te worden zijn de mogelijkheden groter. Hierbij kunnen we ook een pomp plaatsen in de septictank om het spoelwater weg te pompen tot over een afstand van 50 tot 100 meter. 
  3. Gebruik maken van een vermaalpomp en een zelfvoorzienende oplossing creëren. Dit is niet de goedkoopste optie, maar soms is dit de enige juiste oplossing. Zo zetten we ook regelmatig toiletwagens weg op plekken waar geen vaste riolering is en geen plek is om het spoelwater te lozen. Hierbij kunnen we gebruik maken van een zelfvoorzienend systeem. We maken hierbij gebruik van een vermaalpomp van HOMA. Deze pomp pompt het afvalwater naar een externe afvalwaterbuffer van 3.000 of 5.000 liter. Op deze buffer zit een niveausensor ingebouwd die meet wanneer de tank 90% vol is. Hierbij kunnen wij dit op afstand uitlezen en krijgen we een signaal. De buffer wordt vervolgens geledigd. Hierdoor hebben we voor de lange termijn geen afvoer nodig op locatie. 

Toiletwagen lange termijn huren, wat is de prijs hiervan.

De prijs is niet eenduidig aan te bieden. Dit is vaak een combinatie van factoren. Het goedkoopste is dat er binnen 25 meter een aanvoer van water is en binnen 5 meter een directe afvoer op de riolering. Als u dan een toiletwagen nodig heeft voor de lange termijn kunnen we zeer scherpe prijzen bieden. 

Heeft u echter extra materiaal nodig omtrent afvoer of aanvoer van water. Dan zullen dit extra kosten zijn die erbij komen. Denk hierbij aan een vermaalpomp, een septictank of een lediging van de septictank. Voor projecten langer dan 5 maanden verlenen we ook altijd een servicecheck. Hierbij komen we eens in de maand of eenmaal per 2 maanden kijken naar de toiletwagen of alles functioneert en wordt indien nodig slijtage gevoelige apparatuur vervangen. 

Voorbeelden van toiletwagens lange termijn

Het huren van een toiletwagen voor de lange termijn.