Je bekijkt nu Toiletwagen huren Rotterdam

Toiletwagen huren Rotterdam

Toiletwagen Huren Rotterdam

 

Toiletwagen huren regio Rotterdam? Toiletwagenverhuur Smulders is uw partner voor het inzetten van luxe toiletwagens voor uw feest, evenement of project. Ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van toiletwagens. Wij zorgen dat alles van a tot z wordt aangesloten, ook zonder eventueel riool of zonder wateraansluiting.

 

Welke mogelijkheden zijn er voor toiletwagen huren Rotterdam?

 

Het assortiment van ons is zeer ruim, we zijn vooral gericht op de luxere tak van de verhuur van toiletwagens. De kleinste wc wagen heeft een capaciteit van 1 dames 1 heren toilet. Deze wordt ook wel de mini toiletwagen genoemd. De wagen heeft 2 aparte ruimtes zodat privacy geborgen is, ook heeft de toiletwagen 2 wasbakken en handdrogers. Alles is zeer luxe afgewerkt en geen leidingwerk is in zichtlocaties. Deze wagen heeft een capaciteit voor feesten van 125 personen.

 

De toiletwagen type A is de volgende maat in ons assortiment. Deze toiletwagen heeft 2 dames toiletten 1 heren toilet en 2 urinoirs. De toiletwagen is zeer luxe ingericht met onder andere rgb ledverlichting en een houten vloer. Ook is de wagen van binnen en van buiten geheel antraciet voor een extra luxe uitstraling. De toiletwagen type a heeft een capaciteit tot 225 personen voor een feest.

Toiletwagen huren Rotterdam, grote wagens in de verhuur.

Heeft u een wat groter feest of heeft u liever extra capaciteit dan kunt u gaan voor de toiletwagen type VIP Hout. Deze wagen heeft 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 waterloze urinoirs. Deze toiletwagen hebben we maar liefst 9 in ons assortiment. De wagen wordt het vaakst ingezet voor luxe bruiloften of bedrijfsfeesten. De wagen heeft een capaciteit tot 375 a 400 personen. Bekijk de VIP toiletwagen hout hier: Toiletwagen VIP HOUT.

De grootste toiletwagen in ons assortiment is de toiletwagen event. Deze heeft maar liefst 9 normale toiletten en 4 waterloze urinoirs. Ook is de wagen voorzien van complete ledverlichting en 4 wasbakken achterin. De wagen heeft een capaciteit van maar liefst 1000 personen.

Toiletwagen huren Rotterdam, welke extra opties kan ik erbij huren?

Bij Toiletwagenverhuur Smulders denken we graag met de klant mee. Zo hebben we verschillende oplossingen als er bijvoorbeeld geen riool in de buurt is. Voor kleinere feesten is het vaak het makkelijkst om een septictank in te zetten. Deze tank vangt het vuile water op en filtert het spoelwater. Deze dient dan te worden afgevoerd en is 99% schoon. Andere oplossingen zijn het opslaan van afvalwater en het bufferen van schoonwater voor druk naar de wagen toe. Ook kunnen we gebruik maken van grote vermaalpompen om het afvalwater over grote afstanden weg te pompen. Neem hierbij contact met ons op. 

Tijdelijke watertechniek huren voor aan en afvoer in Rotterdam?

Een ander bedrijf van ons is gespecialiseerd in de watertechniek van evenementen. De complete infrastructuur van afvalwater en aanvoer / schoonwater naar elke desgewenste plek. Bekijk hier voor meer informatie op de volgende site: www.aquacore.nl