Je bekijkt nu Toiletwagen Huren Gelderland

Toiletwagen Huren Gelderland

Toiletwagen Huren Gelderland

Op onderstaande foto’s ziet u een luxe toiletwagen van Smulders Verhuur die was ingezet bij een bedrijfsfeest voor de firma Dek Groep. De toiletcapaciteit was gering, en het was de vraag hoeveel klanten en personeel op het feest af zou komen. Vandaar dat werd gekozen voor een luxe toiletwagen om de sanitaire behoefte te voorzien.

Toiletwagen Gelderland
Toiletwagen huren in Gelderland
Wc man urinoir
Gelderland

Toiletwagen Huren Gelderland, wat zijn de mogelijkheden?

Een Toiletwagen Huren in Gelderland kan tegen de scherpste tarieven. We hebben een keuze aan een scala van wagens. Van zeer kleine feesten tot grote evenementen en open dagen.

Type A Toiletwagen is de kleinste toiletwagen. Deze heeft 2 dames toiletten 1 heren toilet en 1 urinoir. Vaak genoeg voor feesten van 150 tot 200 personen.

Type B is de meest voorkomende toiletwagen. Hierbij kun je er altijd vanuit gaan dat het voldoende capaciteit is voor uw feest. Dit omdat er 3 dames toiletten op zitten, 3 urinoirs en een herentoilet. Uiteraard heeft ook elke aparte ruimte ( dames/heren) zijn eigen wasbak met handzeep, handdoekjes of een handdroger.

Toiletwagen Huren Gelderland, wat is het leveringsgebied?

Smulders Verhuur levert onder andere in de volgende gemeentes en/of dorpen: Waardenburg, Geldermalsen, Deil, Buren, Culemborg, Wadenoijen, Wijk bij Duurstede, Beusichem, Maurik, Leersum, Lienden, Ingen, Elst, Amerongen, Ochten, Kesteren, Tiel, Echteld.

Toiletwagen huren Gelderland? Bij Smulders verhuur zit u goed! Vraag snel een offerte aan voor de juiste sanitaire oplossing!