Toiletwagen Verhuur Limburg

Bent u op zoek naar een wc wagen, toiletwagen in de provincie Limburg? Bijvoorbeeld voor een bruiloft in Maastricht, Kerkrade, Venlo, Roermond of Sittard. Dan huurt u bij smulders-verhuur.nl zeer voordelig een Toiletwagen.

Bekijk hier het assortiment:  Assortiment Toiletwagens

Hoe wordt de prijs opgebouwd bij Toiletwagen Verhuur Limburg?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. De factoren zijn de afstand vanaf Boxtel, het type Toiletwagen en de opties die u wilt kiezen. De afstand is gemakkelijk te berekenen, dit is namelijk 0,45 eurocent per gereden kilometer, berekend vanuit Boxtel. ( let op, afstand maal 4!)

Het type toiletwagen is afhankelijk van het aantal personen. Bent u op zoek naar een kleine toiletwagen tot 150 personen. Dan is de Toiletwagen Type A interessant voor u. Deze wagen huurt u voor slechts 140 euro exclusief de btw per dag. U huurt de toiletwagen dan voor 24 uur. Dat betekent, vrijdag feest: Vrijdag of donderdag plaatsen, zaterdag retour. Dan betaald u de dagprijs. Een weekendprijs is 206 euro ex de btw ( vrijdag tot en met maandag). Onderstaand vindt u een afbeelding van Toiletwagen Type A:

Toiletwagen Verhuur Limburg
Toiletwagen Verhuur Limburg

Blog over deze toiletwagen: Blog nieuwe VIP Toiletwagen Type A

Liever een grotere toiletwagen? Dan is de toiletwagen Type B of Type B Deluxe ideaal voor u.  Deze toiletwagen beschikt over 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs. De prijs is voor een dag ook 140 euro exclusief de btw en voor een weekend 206 euro ex de btw.

Toiletwagen Verhuur Limburg biedt tenslotte ook nog een zeer grote toiletwagen aan voor de grotere evenementen. Deze toiletwagen heeft maar liefst 6 dames toiletten 3 heren toiletten en 3 urinoirs plus 4 wasbakken! U huurt deze Evenementenwagen voor slechts 250 exclusief de btw voor een dag en 350 ex voor een geheel weekend.

evenementen-toilet
Evenementen toiletwagen verhuur Limburg
Toiletwagen Verhuur Limburg, wat is uw verzorgingsgebied?

Toiletwagen verhuur Limburg verhuurt toiletwagens in geheel Limburg. Dat is onder andere in de volgende grote steden / dorpen: Roermond, Sittard, Geleen, Swalmen, Kerkrade, Venlo,  Maastricht en Weert.