Je bekijkt nu Toiletwagen Huren – Toilet Huren – Corona Virus Hygiëne op 1
Toiletwagen Corona Virus

Toiletwagen Huren – Toilet Huren – Corona Virus Hygiëne op 1

Toiletwagen Huren – Toilet Huren tegen Corona Virus

Hygiëne op nummer 1 voor uw bedrijf, bouwwerkzaamheden en faciliteiten? Huur een toiletwagen bij Smulders Verhuur.  Wij bieden verschillende type toiletwagens aan met wasbakken voor uw personeel of klanten.

Vooralsnog is er nog geen vaccinatie beschikbaar voor het Virus. Goede Hygiëne is dus erg belangrijk. Wij kunnen dit faciliteren voor uw bedrijf. Zo zien we de afgelopen weken dat verschillende bedrijven hier gebruik van maken. Denk aan grote transportbedrijven die de vrachtwagenchauffeurs graag buiten houden en zoveel mogelijk contact willen vermijden met het personeel binnen. Door een toiletwagen buiten te plaatsen zullen er minder contacten zijn in het bedrijf. Waardoor ook minder besmettingsgevaar.

Toiletwagen huren in de bouw i.v.m Corona?

Ook op verschillende bouwplaatsen hebben we toiletwagens geleverd. Bedrijven kiezen ervoor om hygiëne op 1 te zetten. Dit betekent dat dixi’s worden vervangen door toiletwagens. Dit is beter te ontsmetten en mensen kunnen hun handen wassen voor minder besmettingsgevaar.

Wij kunnen de toiletwagens plaatsen voor langere periodes tegen scherpe prijzen. We zullen de wagens ook voor u aansluiten.  Belangrijk is dat er stromend water aanwezig is en stroom. Afvoer kunnen we op verschillende manieren oplossen. Denk hierbij aan een rechtstreekse aansluiting op het riool of maak gebruik van een septictank of vermaalpomp als alternatieve afvoermethode.

Toiletwagen, toilet huren corona?

Neem contact op met ons via een offerteaanvraag of geef een belletje.  We zorgen dat we de wagen snel en adequaat voor u installeren. Bij vragen zijn we bereikbaar. zie : Contact

We hebben verschillende type toiletwagens van groot en klein voor uw bedrijf.

Zo hebben we de toiletwagen MINI, deze wordt vaak gebruikt voor bouwplaatsen om dixis te vervangen. Verder hebben we grotere types met 2 dames 1 heren en 1 of 2 urinoirs. En wagens met 3 dames 1 heren en 3 urinoirs.

toiletwagen corona virus
toiletwagen corona virus

We zorgen dat de wagen goed ontsmet is voordat de wagen bij u geleverd wordt. Hygiëne staat op nummer 1 bij smulders toiletverhuur.