Je bekijkt nu Toilet Verhuur Oosterhout
Toiletwagen huren belgie

Toilet Verhuur Oosterhout

Toilet Verhuur Oosterhout

Toiletwagen verhuur in omgeving Oosterhout. Smulders Verhuur is ook actief in de omgeving Oosterhout, Waalwijk, Made.

Onderstaande foto’s zijn van een partij voor een housewarming in Made. De feestende partij had ongeveer 120 man uitgenodigd en aan 1 toilet had de klant niet genoeg aan. Vandaar dat Smulders Verhuur een luxe toiletwagen inzette om het sanitaire probleem op te lossen.

Toilet verhuur Oosterhout, wat als er geen rioolafvoer is?

Bij dit feest in made was er geen afvoer mogelijk direct op het riool. Je hebt dan verschillende opties, een septictank of een wateropvangsysteem.

De septictank is de goedkoopste en makkelijkste optie. Hierbij wordt al het vuil opgevangen en hoeft alleen het spoelwater worden afgevoerd. Dit wordt gedaan door een slangetje van maar 2cm dikte. Dit ligt dus ook nooit in de weg en het valt haast niet op. Deze slang is tevens flexibel en kan over een afstand van 25 meter worden afgevoerd zonder pomp. Met pomp kan dit zelfs tot wel 75 meter worden afgevoerd!Toilet verhuur

Toilet verhuur Oosterhout en omgeving! Onder andere kunt u een toiletwagen huren in Waalwijk, kaatsheuvel, Made, Oosterhout, Tilburg, Berkel Enschot, Dongen en Aarle Rixtel.