Mobiel toilet huren?

U huurt al vanaf 116 euro exclusief de btw een toiletwagen bij Smulders-verhuur. Het gaat dan om een minder valide wagen. Mindervalide wagen

Mindervalide Toiletwagen
Mindervalide toiletwagen

Bovenstaand ziet u de binnenkant van het mobiel toilet huren. Al de wagens zijn zeer strak uitgerust met of een houten pvc vloer of een strakke gietvloer. Ook zijn alle leidingen weggewerkt en zitten er in verschillende wagens waterloze urinoirs. Dit heeft zeer veer voordelen. Onder andere minder kans op verstoppingen en minder water druk + water besparing.

Mobiel Toilet huren, welke types?

Dan beschikken we verder nog over de meest gangbare en de meest gehuurde type toiletwagen. Dit is toiletwagen type A, ideaal voor feesten tot 150-250 personen.

De toiletwagen beschikt over 2 dames toiletten 1 heren toilet en 2 urinoirs. De wagen kan direct op de afvoer worden aangesloten of via een septic tank. 

MObiel toilet huren
mobiel toilet huren

Doordat de wagen zo compact en licht is kan die overal worden neergezet. De wagen weegt nog geen 1000 kilo en staat op één as. Dit betekend dat de wagen door een persoon al gemakkelijk op zijn plaats kan worden gezet. Daarbij neemt de wagen ook niet veel ruimte in beslag, waardoor de toiletwagen niet uitbundig in beeld komt bij het feest.

 

Mobiel toilet huren, wat is het verzorgingsgebied?

U kunt een mobiel toilet huren door geheel Nederland en België. Zo zijn we vooral actief in Noord – Brabant. Maar ook komen we regelmatig in Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland en Limburg. Ook België valt onder ons verzorgingsgebied.

Mobiel toilet hurenlevert hier een Toiletwagen bij een apres ski hut in Waalwijk
Mobiel toilet huren levert hier een Toiletwagen bij een apres ski hut in Waalwijk