Toiletwagen VIP Hout huren?

Bij Smulders Verhuur hebben we een wagen in het assortiment die ideaal is voor exclusieve, luxe feesten of bruiloften. Door middel van een zeer hoogwaardige afwerking van de toiletwagen kunnen uw gasten gebruik maken van een zeer luxe toiletwagen.

De wagen is voorzien van een houten vloer en de binnenkant van de wagen is geheel antraciet ingericht. Verder heeft u twee wasbakken en spiegels tot uw beschikking bij de dames inclusief handdrogers. Bij  de heren heeft u een enkele wasbak met spiegel en handdroger.

Indeling VIP toiletwagen

De toiletwagen VIP hout  bestaat uit 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 waterloze urinoirs.  De wagen is verder voorzien van RGB led-verlichting, deze is aan te passen naar uw kleurkeuze. Verder zijn de wasbakken weggewerkt in een natuurstenen blad.

Vip toiletwagen
VIP Toiletwagen met houten vloer

Prijs van Toiletwagen VIP Hout

De Prijs van de toiletwagen is als volgt opgebouwd.

Dagprijs: 225 euro exclusief de btw. U huurt de wagen voor een avond voor een feest of bruiloft. Dat betekent dat u de wagen vrijdag huurt voor uw feest. De wagen wordt dan vrijdag geleverd en zaterdag opgehaald.

Weekendprijs: 325 exclusief de btw. U huurt  de wagen voor het gehele weekend. Vrijdag geleverd en zondag of maandag retour.

Extra kosten voor de VIP toiletwagen hout kunnen zijn. Een septictank, mocht u geen directe afvoer op het riool hebben binnen circa 5 meter?  Dan kunt u gebruik maken van een septictank. Enkel het spoelwater wordt dan afgevoerd.

De transportkosten voor de toiletwagen zijn 0,60 cent per gereden kilometer.

Eventuele schoonmaakkosten bedragen 35 euro exclusief de BTW.