Nieuw: Evenementen Toiletwagen

Nieuw in het verhuur assortiment, de evenementen toiletwagen. Wegens grote vraag van de klanten is deze wagen ontworpen zodat de capaciteit van 2 normale toiletwagens is verwerkt in één toiletwagen. Dit bespaard aanzienlijke transportkosten,ruimte en tijd. De evenementen wagen heeft ondanks de grootte nog steeds een zeer luxe uitstraling. De evenementenwagen is namelijk geheel grijs antraciet ingericht. Deze combinatie is daarom ook uniek in Nederland.

Evenementen Toiletwagen, de specificaties:

De evenementen toiletwagen heeft een zeer grote capaciteit. De Toiletwagen kan wel tot 1200 personen aan. Dit aantal personen blijft moeilijk in te schatten, andere factoren spelen natuurlijk ook nog een rol, zoals de temperatuur en het drankgebruik van de bezoekers. De wagen heeft maar liefst 6 dames toiletten, 3 heren toiletten, 4 waterloze urinoirs en 3 wasbakken. We hebben speciaal voor de waterloze urinoirs gekozen omdat dit vele voordelen met zich meebrengt. Onder andere het waterverbruik. Het is niet alleen milieubewust, maar ook ideaal voor de waterdruk. Het water verdeeld zich nu namelijk nog ‘maar’ over 9 toiletten en 3 wasbakken.

Evenementen Toiletwagen.
Evenementen Toiletwagen.

Evenementen Toiletwagen, wat zijn de kosten?

De Toiletwagen is zeer gunstig geprijsd. De toiletwagen heeft de gunstigste huurprijs per dag/weekend van Nederland in deze combinatie. U huurt de toiletwagen al vanaf 255 euro ex de btw voor een dag. Daarvoor wordt de toiletwagen aangesloten en krijgt u het volgende meegeleverd: Wc papier, zeep, aansluiten, 25 meter waterslang en standaard 5 meter afvoer tot het riool( langere afvoer nodig? Huur dan een septictank). De eventuele bijkomende kosten staan onder beschreven

Schoonmaakkosten€50,00 excl. BTW
Septictank€30,00 excl. BTW
hydrofoorpomp om de druk te verhogen:€50,00 excl. BTW

Verder zijn er nog transportkosten voor de evenementenwagen, dit is 0,60 cent per gereden kilometer voor de evenementenwagen.

Evenementen Toiletwagen Huren, verzorgingsgebied?

De Evenementen toiletwagen wordt over geheel Nederland en België geleverd. Onder andere in de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Volendam, Arnhem, Apeldoorn, Eindhoven, Maastricht, Venlo, Kerkrade, Bergen op Zoom, Vlissingen, Middelburg, Antwerpen, Turnhout, Oud-Turnhout, Brussel, Knokke.

Toiletwagen evenementen, te huur in regio drunen, den bosch, waalwijk
Toiletwagen evenementen