Je bekijkt nu Toiletwagen huren Limburg
Toiletwagen huren belgie

Toiletwagen huren Limburg

Toiletwagen huren Limburg

Bent u op zoek naar een toiletwagen in de provincie Limburg? Dan bent u bij Smulders verhuur aan het juiste adres. Wij leveren toiletwagens door heel Limburg. Van Venlo tot Maastricht levert Smulders Verhuur toiletwagens. Toiletwagen huren Limburg, neem hier een kijkje bij het assortiment.

Zoekt u een kleine toiletwagen voor uw feest of partij? Wij kunnen u adviseren in de keuze van het type toiletwagen voor het aantal mensen wat op uw feest komt. Zo adviseren wij tot 150 a 175 personen een type A toiletwagen. Deze toiletwagen heeft 2 dames 1 heren toilet en 1 of 2 urinoirs. De Type A toiletwagens zijn allen zeer nieuw en luxe uitgevoerd. Wij beschikken op dit moment over 5 type A toiletwagens. Bent u benieuwd of de Type A toiletwagen wel bij door de poort of langs bepaalde paden kan? Wij kunnen altijd kijken welke type A toiletwagen hier dan voor geschikt is, aangezien sommige modellen qua afmetingen verschillen.

Toiletwagen huren Limburg, wat zijn de prijzen voor het huren van een toiletwagen?

De kosten voor het huren van een toiletwagen hangt af van verschillende factoren. Allereerst de transportkosten. U berekent het transport door de afstand te pakken van Boxtel naar uw feestlocatie. Deze afstand doet u enkel x 4, vervolgens vermenigvuldigd u deze uitkomst met 0,50 eurocent per gereden kilometer. Dat is de totale transport prijs. Heeft u daar nog vragen over, bel dan gerust even.

Verder zijn de dagprijzen voor het huren van een toiletwagen 140 euro exclusief de btw. Het huren van de toiletwagen voor een weekend kost 206 euro exclusief de btw. Enkel de VIP Toiletwagen en de Event toiletwagen zijn wat duurder in de huurkosten.

toiletwagen huren limburg

Toiletwagen huren Limburg, wat wordt er bij de toiletwagen geleverd?

Bij het huren van een  toiletwagen wordt standaard het onderstaande bijgeleverd:

Toiletwagen Luxe Type B wordt kosteloos bij u op locatie aangesloten en getest, zodat alles naar behoren werkt.

Wat krijgt u er allemaal bijgeleverd?

  • Gratis toiletpapier
  • 25 meter waterslang ( langer in overleg)
  • 5 meter afvoer ( voor langere afvoer zetten we een septictank in)
  • Luxe RGB Ledverlichting
  • Zeep
  • Handdrogers
  • Stroomvoorziening in de vorm van een haspel ( 25 m)
Toilet unit huren limburg
Toilet unit huren Urinoirs waterloos

Toiletwagen huren, geen afvoer in de buurt?

Heeft u geen afvoer in de buurt, dan kunnen wij een septic tank bijleveren. Alleen het spoelwater moet dan nog worden afgevoerd. De septic tank is de ideale oplossing voor het niet aanwezig zijn van een afvoer. De voordelen van een septic tank zijn onder andere dat de kans op verstoppingen aanzienlijk afnemen. Ook kan de septic tank onopvallend in een hoekje weg worden gezet. En daarbij loopt er geen grote slang over uw pad of door uw tuin waar normaal de afvoer loopt.