Sarah Huren

Een prachtige opblaasbare Sarah Huren van 3.5 meter hoog!

Het opzetten van de Sarah is heel gemakkelijk.Dit heeft u in enkele minuten gemakkelijk gedaan. De opblaas Sarah wordt geleverd in een bak. Deze kunt u ook  gemakkelijk met de auto meenemen. Ook zit er een elektrische 220V blower bij, spanlijnen en haringen. Let u erop dat bij stevige wind de Sarah goed bevestigd is.

Bij Smulders Verhuur huurt u een Abraham, Sarah, Baby, Opblaasbord voor de scherpste tarieven van Noord-Brabant. Smulders Verhuur is met een startprijs van 15 euro per dag ook de een van de goedkoopste verhuurders van Nederland

Sarah Huren? Wat is de prijs voor meerdere dagen?

Een Sarah Huren is mogelijk voor meerdere dagen. Onderstaand ziet u de prijzen voor het huren van de Sarah voor meerdere dagen. Hoe langer u de Sarah huurt hoe goedkoper de prijs per extra dag wordt.

Is er iemand uit u nabije omgeving 50 geworden? Bijvoorbeeld uw moeder of en goede vriendin. Verras dan deze persoon met enorm evenbeeld van de Sarah. Dit is een echte Eyecatcher voor ieder woonhuis of bij een event of feestlocatie. De afmetingen van de Sarah zijn 3,5 meter hoog bij 1,5 meter breed. het gewicht inclusief blower is circa 20 kilo.

Sarah Huren in Brabant? Ons verzorgingsgebied is Noord-Brabant. Zo kunt  u een abraham huren uit: Boxtel Eindhoven Moergestel Oisterwijk Lennisheuvel Liempde Haaren Oirschot Hilvarenbeek

1 dag €15,00 (exclusief btw)
2 dagen €25,00 (exclusief btw)
3 dagen €35,00 (exclusief btw)
4 dagen €45,00 (exclusief btw)
Even geduld a.u.b.
Ga naar offerteoverzicht
Aantal:
dag dagen