Opblaasbare Baby Huren

Een prachtige opblaasbare Baby Huren van 3.5 meter hoog!

Het opzetten van de pop is heel gemakkelijk.Dit heeft u in enkele minuten gemakkelijk gedaan. De opblaas Baby wordt geleverd in een bak. Deze kunt u ook  gemakkelijk met de auto meenemen. Ook zit er een elektrische 220V blower bij, spanlijnen en haringen. Let u erop dat bij stevige wind de baby goed bevestigd is.

Bij Smulders Verhuur huurt u een Abraham, Sarah, Baby, Opblaasbord voor de scherpste tarieven van Noord-Brabant. Smulders Verhuur is met een startprijs van 15 euro per dag ook de een van de goedkoopste verhuurders van Nederland. Wij zijn gevestigd in Boxtel ( noord-brabant)

Opblaasbare Baby Huren? Wat is de prijs voor meerdere dagen?

Een opblaasbare Baby Huren is mogelijk voor meerdere dagen. Onderstaand ziet u de prijzen voor het huren van de opblaaspop voor meerdere dagen. Hoe langer u de pop huurt hoe goedkoper de prijs per extra dag wordt.

Is er iemand uit u nabije omgeving vader of moeder geworden?Verras dan deze persoon met enorme opblaaspop in de vorm van een baby.  Dit is een echte Eyecatcher voor ieder woonhuis of bij een event of feestlocatie. De afmetingen van de Baby zijn 3,5 meter hoog bij 1,90 meter breed. het gewicht inclusief blower is circa 20 kilo.

Opblaasbare Huren in Brabant? Ons verzorgingsgebied is Noord-Brabant. Zo kunt  u een abraham huren uit: Boxtel Eindhoven Moergestel Oisterwijk Lennisheuvel Liempde Haaren Oirschot Hilvarenbeek

1 dag €15,00 (exclusief btw)
2 dagen €25,00 (exclusief btw)
3 dagen €35,00 (exclusief btw)
4 dagen €45,00 (exclusief btw)
Even geduld a.u.b.
Ga naar offerteoverzicht
Aantal:
dag dagen