Abraham Huren

Een mooie opblaasbare Abraham Huren van 3.5 meter hoog!

Het opzetten van de Abraham is zeer gemakkelijk.Dit heeft u binnen enkele minuten gemakkelijk gedaan. De opblaas abraham wordt geleverd in een bak. Deze kunt u ook erg gemakkelijk met de auto meenemen. Ook zit er een elektrische 220V blower bij, spanlijnen en haringen.

Bij Smulders Verhuur huurt u een Abraham, Sarah, Baby, Opblaasbord voor de scherpste tarieven van het land. Wij zijn met een startprijs van 15 euro per dag ook de een van de goedkoopste verhuurders van Nederland

Abraham Huren? Wat is de prijs voor meerdere dagen?

Een Abraham Huren is mogelijk voor meerdere dagen. Onderstaand ziet u de prijzen voor het huren van de Abraham voor meerdere dagen. Hoe langer u de Abraham huurt hoe goedkoper de prijs per extra dag wordt.

Is er iemand uit u nabije omgeving 50 geworden? Verras dan deze persoon met enorm evenbeeld van de Abraham. Dit is een echte Eyecatcher voor ieder woonhuis of bij een event of feestlocatie. De afmetingen van de Abrahm zijn 3,5 meter hoog bij 1,5 meter breed. het gewicht inclusief blower is circa 20 kilo.

 

Abraham Huren in Brabant? Ons verzorgingsgebied is Noord-Brabant. Zo kunt  u een abraham huren uit: Best Boxtel Liempde Lennisheuvel helvoirt hilvarenbeek Den Bosch Eindhoven Someren Heesch.

 

1 dag €15,00 (exclusief btw)
2 dagen €25,00 (exclusief btw)
3 dagen €35,00 (exclusief btw)
4 dagen €45,00 (exclusief btw)
Even geduld a.u.b.
Ga naar offerteoverzicht
Aantal:
dag dagen