Koelwagen huren | Smulders Verhuur

Luxe koelwagen HUren

Smulders Verhuur heeft nette koelwagens te huur voor uw feest of partij. Ideaal en representatief voor het in zetten van bruiloften en nette feesten

Scherpe prijzen

Smulders verhuur heeft scherpe prijzen voor het huren van een koelwagen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid

Koelwagen Huren

Ook kunt u bij Smulders Verhuur terecht voor het huren van een koelwagen.

Koelwagen Huren?

Geeft u een groot feest,partij of bruiloft en bent u op zoek naar een opslagruimte waar uw goederen kunnen gekoeld worden? Het huren van een mobiele koelwagen kan een ideale oplossing zijn. Of u nu drank ( fusten,flessen,kratten) , voeding (vlees, vis, groenten), bloemen of andere producten koel wenst te houden; een koelwagen huren is eenvoudig en goedkoop.

Smulders Verhuur biedt u de ideale koelwagen aan. De koelaanhangwagens kunnen verplaatst worden via trekhaak met een BE rijbewijs  De koelwagen is voorzien van een slot met sleutel erbij, 220v aansluiting, 20 meter stroomtoevoer en is verlicht vanuit binnen.

Wilt u de koelwagen voor een lange tijd huren? Dat is ook mogelijk bij Smulders verhuur. Wij bieden hiervoor een scherpe weekprijs. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.  Een koelwagen voor nood huren is ook mogelijk bij Smulders verhuur, is uw koeling uitgevallen of heeft u extra capaciteit nodig in uw restaurant of evenement, wij bieden een gepaste oplossing voor u.

Wij hanteren de scherpste tarieven van het land. De transportkosten voor de koelwagen zijn 0,60 cent per gereden kilometer.

Een koelwagen Huren? Wat is het verzorgingsgebied?

Een koelwagen huren kunt u door geheel, onder andere Nederland en België. Wij leveren onder andere in: Best, Boxtel, Liempde, Oirschot, Spoordonk, Veghel, Schijndel, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Tilburg, Beek en Donk, Udenhout, Moergestel, Oisterwijk.

Koelwagen Huren? Wat zijn de tarieven?

De tarieven zijn onderstaand weergeven, neem tijdig contact op ( zeker in de zomer) om teleurstelling te voorkomen.