Smulders Verhuur

Toiletwagen Verhuur, toiletwagen Huren? VIP toiletwagen, Mobiele Badkamer huren of een plaszuil huren? Smulders verhuur is uw partner.

Toiletwagen huren? Bij Smulders Verhuur huurt u luxe toiletwagens van klein tot groot formaat. Zo bieden we wagens aan met 1 dames 1 heren toilet tot wagens met 6 dames 3 heren en 4 urinoirs. Goedkoop een luxe toiletwagen huren? Bel Smulders verhuur

Smulders Verhuur heeft zeer luxe toiletwagens in zijn assortiment. Zo ook de toiletwagen VIP hout. De wagen is zeer luxe uitgerust met led verlichting houten vloer en geheel antraciete afwerking. Neem contact met ons op voor een offerte

De event toiletwagen is luxe uitgerust voor grote evenementen, beurzen en luxe bruiloften. Door de indeling zitten er maar liefst 6 dames toiletten, 3 heren toiletten en 4 urinoirs op deze toiletwagen. Ook beschikt de wagen over 4 wasbakken aan de achterzijde. neem snel contact op voor de beschikbaarheid.

Toilet verhuur, meest gestelde vragen voor het huren van een toiletwagen.

Hoeveel kost het huren van een toiletwagen?

Het huren van een toiletwagen kan al vanaf 205 euro ex de btw per dag. Dat is een mini toiletwagen. De prijs van de toiletwagen verschillen door het formaat, luxe en uitvoering. Neem een kijkje in het assortiment voor de prijzen.

U wilt een toiletwagen huren maar heeft geen afvoer op de toiletwagen?

Dat is geen probleem, bij Smulders verhuur hebben we hier verschillende oplossingen voor. De gemakkelijkste oplossing is het inzetten van een septictank. Een septic tank is een opvangbank die het vuile water afscheid van het schone water. Het schone water wordt vervolgens afgevoerd door een dun slangetje en bestaat voor 99,99% uit schoonwater. Deze kan vaak over een afstand van 20 meter of meer worden afgevoerd. Moet dit over een nog grotere afstand, dan kan hier nog een pomp worden tussengeplaatst. 

U kunt ook een vacuüm toiletwagen huren. Bekijk hier: Vacuum toiletwagen huren zonder aan en afvoer.

Afvalwater opslaan, en kunt u ook geen septictank gebruiken?

Dan hebben we nog een oplossing. We vangen dan namelijk al het afvalwater op in grote opslagtanks. Deze opslagtanks zijn 1000 liter of 3000 liter. Afhankelijk van de capaciteit die u nodig heeft voor uw feest of capaciteit. Voor prijzen hierover, neem contact met ons op. 

Wat wordt er bij de wc wagen standaard bij geleverd.

Wij zorgen ervoor dat de toiletwagen voor u professioneel wordt aangesloten. We nemen zelf 25 meter aanvoerslang mee. Een normale buitenkraan of wasmachine kraan volstaat voor kleine feesten. Heeft u een groter evenement neem dan even contact op voor de hoeveelheid waterdruk die u dient te hebben. Verder leveren we er ook standaard 5 meter afvoerslang bij en 25 meter stroomkabel. Ook zorgen we dat er zeep pompjes in staan en leveren we standaard 20 rollen toiletpapier bij de toiletwagen.

Hoe wordt het transport berekend?

De transportkosten voor het huren van een toiletwagen is 0,85 cent per gereden kilometer. Voor België is dit 0.90 cent. Stel u wilt een toiletwagen huren in Eindhoven. Enkel afstand is 25 kilometer, dat betekent dat deze afstand maal 4 moet worden berekend. We moeten de wagen namelijk plaatsen en ook weer ophalen. Totaal is dit 100 kilometer. De totale transportkosten en aansluitkosten bedragen dan 85 euro exclusief de btw. 

Toiletwagen huren België? Verhuur toiletwagen in geheel België.

Smulders verhuur is gevestigd op nog geen 45 minuten rijden van verschillende grote steden in België. In de afgelopen jaren zijn we steeds meer actief met de verhuur in België. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

onze projecten

Contact

Mobiele badkamer huren?

Kijk dan even bij ons in het assortiment. We hebben verschillende type mobiele badkamers. Een met wasmachine en droger combinatie en een mobiele badkamer zonder. Alle badkamers bij Smulders verhuur zijn luxe uitgevoerd. Douchewagen huren bij Smulders verhuur.